Anpassat hörselskydd och hantering av bullerrisker

Uppmärksam på kvaliteten på vårt erbjudande, vår användares välbefinnande och om att alltid ge dig det bästa, informerar Cotral Lab om hörselskydd i företag. Höra risker, nya lagar och fallstudier, upptäcka nedan våra bloggartiklar.

arbetare med hörselskydd som använder en såg i en fabrik

Buller på arbetsplatsen är inte bara för högljudda industrier. Ljudproblem berör alla sektorer, inklusive tjänstesektorn.

Skydda hörseln för anställda inom livsmedelsindustrin

Hörselskyddets komfort är ett centralt element i framgången för din kamp mot yrkesdövhet. Det är svårt att matcha de gjutna hörselskydden eftersom de kan bäras för en hel dags arbete. Hur är de gjorda? Upptäck det i den här artikeln!

Hur är dina Cotral Labformgjutna hörselskyddgjorda?

Hörselskyddets komfort är ett centralt element i framgången för din kamp mot yrkesdövhet. Det är svårt att matcha de gjutna hörselskydden eftersom de kan bäras för en hel dags arbete. Hur är de gjorda? Upptäck det i den här artikeln!

Fråga dina anställda om deras nuvarande hörselskydd

Om du vill lära dig mer om framtida innovationer inom skräddarsydda hörselskydd, ta en titt på vår artikel om framtidens hörselskydd från Cotral Lab

Personlig skyddsutrustning: Välj rätt leverantör

Genom att välja den mest lämpliga tjänsteleverantören är det möjligt att få en positiv inverkan på företagets ekonomiska hälsa när man väljer kvalitetsprodukter. Hur gör vi det? Låt oss ta exempel på personlig skyddsutrustning eller PPE.

Bekämpa buller i ditt företag

För många är trivsel på jobbet återspeglat genom att erbjuda ett gym, skapa wellnessverkstäder mm. Å andra sidan glömmer vi ofta att ljud är en av de största negativa effekterna av livskvaliteten på jobbet. Ta reda på hur du kämpar med ljud på jobbet.

Bekämpa buller i ditt företag

Hitta de väsentliga delarna att veta om ljud och dess effekter på människokroppen.

Hur fungerar det mänskliga örat ?

Örat är ett bräckligt organ som måste tas hand om. Ta reda på hur ett öra i perfekt skick fungerar och jämföra det med hörselnedsättning, följderna av hörselnedsättning och hur man bäst skyddar din hörsel.

Bekämpa buller i ditt företag

Hur får du ut ditt budskap och ändrar dina anställdas vanor? Vad är stegen att följa för att lyckas i din kampanj för förebyggande av bullerrisk ?

Fråga dina anställda om deras nuvarande hörselskydd

Det finns många faktorer att tänka på när du väljer lämpligt hörselskydd. Om du bara behövde en, vilken skulle du välja?

Qeos, det bekväma och effektiva skräddarsydda hörselskyddet

8 huvudpunkter styr valet av den mest lämpliga hörselskydd. Hur svarar egna hörselskydd?

Bekämpa buller i ditt företag

Upptäck lösningen för att effektivt bekämpa buller och yrkesdövhet i ditt företag.

Hur man inkluderar bullerrisk i ditt dokument

Den nya förordningen om kategorisering av personlig skyddsutrustning (PPE) gör förändringar i hur vissa av dem, såsom hörselskydd, beaktas. Vilka konsekvenser för ditt företag?

Buller är irriterande och tröttsamt när man arbetar i öppet utrymme

Den tydliga anpassade hörselskyddet är lämplig för att eliminera bullerstörningar i tjänstesektorn och särskilt i öppna utrymmen.

5 antaganden om hörselskydd

Anpassade hörapparater är dyra ... Ju mer ljudet dämpas, desto mer är arbetstagaren skyddad ... Vad händer verkligen ? Hur hanterar man dessa resultat?

Information – vilket hörselskydd passar bäst för dina behov?

Valet av hörselskydd har en inverkan på framgången med din kampanj för förebyggande av bullerrisk: en otillräcklig hörselskydd används inte. Hur identifierar man det mest lämpliga?

Standard hörselskydd såsom engångsproppar eller hörselkåpor är allmänt tillgängliga. Men är dom effektiva? Är det en lönsam investering?

Hörselkåpor

Med sin höga dämpning, återanvändning och bra valuta för pengarna verkar hörselkåpor vara den allsidiga lösningen för att bekämpa bullerstörningar. Vad händer verkligen? Låt oss tyda dess styrkor och svagheter.

engångsproppar

Ett problem från första början: engångsproppar är inte effektiva

Anpassade öronproppar, Engångsproppar, Hörselskydd, Återanvändbara öronproppar

Läs mer om alternativ gällande hörselskydd