Förebyggande / hörselrisker

Eftersom arbetstagare som är utbildade i farorna med buller i arbetet skyddar sig bättre, är det viktigt att göra medvetenheten om förlängning av skydd. I den här kategorin dra nytta av verktyg och råd för att öka dina lagers medvetenhet och genomföra en säkerhetspolicy i ditt företag.

Bekämpa buller i ditt företag

För många är trivsel på jobbet återspeglat genom att erbjuda ett gym, skapa wellnessverkstäder mm. Å andra sidan glömmer vi ofta att ljud är en av de största negativa effekterna av livskvaliteten på jobbet. Ta reda på hur du kämpar med ljud på jobbet.

Bekämpa buller i ditt företag

Hitta de väsentliga delarna att veta om ljud och dess effekter på människokroppen.

Hur fungerar det mänskliga örat ?

Örat är ett bräckligt organ som måste tas hand om. Ta reda på hur ett öra i perfekt skick fungerar och jämföra det med hörselnedsättning, följderna av hörselnedsättning och hur man bäst skyddar din hörsel.

Bekämpa buller i ditt företag

Hur får du ut ditt budskap och ändrar dina anställdas vanor? Vad är stegen att följa för att lyckas i din kampanj för förebyggande av bullerrisk ?

Bekämpa buller i ditt företag

Upptäck lösningen för att effektivt bekämpa buller och yrkesdövhet i ditt företag.

Buller är irriterande och tröttsamt när man arbetar i öppet utrymme

Den tydliga anpassade hörselskyddet är lämplig för att eliminera bullerstörningar i tjänstesektorn och särskilt i öppna utrymmen.